perjantai 31. elokuuta 2012

Blogihiljaisuudesta..

Blogissa on viime aikoina ollut melko pitkiä pätkiä hiljaiseloa. 
 Vimeaikaisin niistä johtuu viisureiden poistosta, jotka nypättiin irti viikko sitten. 

Viime viikonlopun vietin pääkaupunkiseudulla serkun tytön rippijuhlissa. Näillä kekkereillä jouduin mehiläisen hyökkäyksen kohteeksi ja oikea käsi oli kaksi päivää melkoisen kipeä, ei siis ole houkutellut pahemmin lakkailut!
Tässä ällöttävä kuva siitä, miltä tuo pistos näyttää:

kuva 'täältä'

Enpä ole moista piikikästä ennen kohdannut enkä toivottavasti enää kohtaakaan! 
Paljon ampparin pistoa kivuliaampi tuo pistos, sillä mehiläinen jättää piikkinsä ihoon ja lähtee lentoon, kuten kuvassa näkyy. Vähän helpotti tieto, ettei heppu sen jälkeen enää kauaa pöristele vaan kupsahtaa melko pian hyökkäyksen jälkeen :D

Mutta mitä tästä opimme, kannatti olla kynsipakki takakontissa! Sain nimittäin kaikki piikin osat pois pakissa olleilla pinseteillä! :)

Lähdemme nyt appiukon luo viikonlopuksi, voisin sieltä postailla kynsistä, jotka ovat olleet kohta jo kaksi viikkoa moitteettomassa kunnossa!

torstai 23. elokuuta 2012

Hyvästit takuille!

 Kävin eilen vakikampaajallani Pink:issä ja värjäilyn aikana tuli puhe monessa blogissa esitellystä harjasta, jota monet kehuvat maasta taivaisiin! 
Niinhän siinä sitten kävi, että omastakin laukusta löytyy nyt tällainen pinkki ihanuus:

 Hintaa tällä Tangle Teezerillä oli 15€, sen edullisemmin en ole näitä edes nähnyt myytävän missään! Olin varautunut maksamaan tästä jopa parikymppiä mutta hyvä näin :)

 Harjassa on tällainen kätevä kansi, jonka saa napsauttaa suojaksi kun harjan sujauttaa laukkuun!

Erityisesti takkujen selvittelyyn tämän pitäisi olla passeli. Eniten odotan märkien hiusten kampailua, sillä se ei ole ollut millään lailla mielekästä tähän asti.. Jos joku ei ole kuullut vielä tästä uudesta villityksestä, parhaan infon voi käydä lukemassa 'täältä'.

Tähän kyllä kannatti satsata, sillä jos käyttää yli 500€ pelkästään värjäykseen vuodessa, kannattaa siitä kuontalosta pitää huolta kampaamokäyntien välissäkin :) 
Mutta enpä vaihtaisi tuolla kampaamossa käyntejä mihinkään, nytkin on niin mahtava punainen tukka taas harteilla :) ! Piristää kummasti tämän päiväisen rääkin jälkeen, tänään lähti kaksi viimeistä viisaudenhammasta ja vähän onkin heti tyhmempi olo ;)

Löytyykö lukijoista muita, jotka ovat haksahtaneet tähän villitykseen? :)

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Geelit kälylle :)

Pari viikkoa sitten tein J:n pikkusiskolle kynnet, joiden tekoa oli suunniteltu jo vuoden päivät! Nyt yläasteelle menon kynnyksellä oli korkea aika vääntää nämä!
Jotta julkaisuun ei menisi ihan sitä vuotta, laittelen kuvia nyt tulemaan :)

Muistutuksena jälleen että kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi!

Tässä jo geelit laitettuna, oikean käden nimetön ja pikkurilli eivät kaivanneet lisätippejä. Muihin ne tehtiin NDED:n soak off-geeleillä. Viimeinen pinta tehtiin tavallisella Top coat geelillä, joka ei lähde asetonilla pois. Näin geelien päälle voi vaihdella lakkauksia ilman, että geelit irtoavat :) Poisto on kuitenkin tavallisia geelejä helpompaa!
Harmi kun jäi ottamatta kuva kynsistä lähtötilanteessa!

Tässä kynnet valmiina ja lakkailtuna. Lakaksi valittiin pirtsakka neon pinkki Bubblegum -lakka Models Ownilta ja kynnet koristeltiin turkooseilla kivillä.

Lähikuvaa vasurista :)
Repäisin tippimuotilla M:n haavan auki, ei varmaan yhtään sattunut! :( auh..

Itselläni Soak off -geeleillä tehdyt jatkot ovat kestäneet yleensä melko hyvin varsinkin kun ne on geelattu viimeisenä tavallisella päällysgeelillä, joka ei irtoa asetonilla. Nämä kynnet kestivät kuitenkin harmillisen lyhyen aikaa :( Ensi kerralla tehdään kynnet vähän lyhyemmät ja tukevammalla geelillä niin M saa opetella pitkillä kynsillä olemista :)

Tilailen tässä lähiaikoina neidille omat geelaustarvikkeet niin saavat anopin kanssa alkaa askartelemaan ;)

perjantai 3. elokuuta 2012

Gina Tricot - 71 Ice

Kokeilin tätä lakkaa jo viime postauksessa mainituissa lastenjuhlissa ja malttamattomana odotin että saan lakata omatkin kynnet tällä :)
Lakka siis ostettu Helsingin GT:sta ja mainittu 'tässä' postauksessa.
 Lakkaus ennen mattalakkaa ja leimoja (ja siistimistä).
Mattasin lakkauksen Essien Matte about youlla.

 Tässä jo lakka ja leimat laitettuna, nuo leimaukset aiheuttivat sellaista päävaivaa, ettei tosikaan!

 Leimailuun käytin Konadin m51 laattaa ja Dependin hopeista 223:sta mutta eipä se ihan helposti onnistunut, jos onnistui ollenkaan!
Leimasimeen ei kertaakaan tullut kokonaista kuviota ja tuntui, ettei lakan pigmentti riitä ja lakka oli liian ohkaista.. Oon kuitenkin nähnyt niin monet tuolla lakalla leimatut kynnet, etten ajatellut vielä luovuttaa :)

Päällyslakkaa en käyttänyt nyt ollenkaan koska halusin pitää nämä mattana.
Ice lakka oli kyllä hyvä tuttavuus, joka peitti hyvin kahdella kerroksella!

Sain myös ihanalta pojalta kehuja töissä "Laurra, sulla on taas ihanat kynnet" <3 Pieni ulkomainen aksentti ja ärrän korostus kruunasivat kehut :) Varsinkin kun kaveria yleensä kiinnostavat pelkästään kaikenlaiset hurjat eläimet ja dinosaurukset, eivät naapuriryhmän tädin lakkaukset!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...