perjantai 30. maaliskuuta 2012

Pelkkää pihinää..

Elossa ollaan mutta ääni pihisee.. 
Kävin tänään lääkärissä mutta mitään ei löytynyt joten miehekäs mörinä jatkukoon :/ Kumma juttu että kurkku on täysin terveen näköinen mutta ääni on kuin olisin vetänyt norttia koko ikäni! 

Kynsiä en ole jaksanut hetkeen tehdä, tälläkin hetkellä kynsillä on vain MO:n Buff Pinkiä ja ainakin toistaiseksi se saa riittää!

Tältä tuntuu nyt, jouduin taas jättämään salin väliin :( Alkaa pikkuhiljaa tympimään tää sairastelu! 

Mutta turha surkutella, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä vain! ;) 
Vaihdettiin olkkarissa järjestystä ja nyt on mukava viettää viikonloppua sairastuvalla kun molemmat ollaan flunssaisia, jopa herra W pyrkii makoilemaan viltin alle! :)

Parempaa viikonloppua kaikille lukijoille! :)

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Perusranskista taas vaihteeksi

Nämä kynnet on kuvattu 20.2 eli vähän pääsi venähtämään näiden julkaisu!


 Kerrankin ehdin kuvaaman kynnet päivänvalossa! Onneksi sitä alkaa olla päivä päivältä enemmän tarjolla :)


Nämä kynnet on tehty tuputtamalla meikkisienellä valkoista lakkaa kärkiin ja lakkaamalla vasta sitten muut lakat päälle. Tykkään jäljestä, tipin raja ei jää niin rajusti näkyviin :)


Lakkoina käytin muistaakseni Thuyan valkoista nail repairia, Models Ownin Buff Pinkiä sekä Lorealin valkoista helmiäislakkaa, jonka tekohengitin takaisin kuvioihin uudella kynsilakanohentajalla!
Tällä tyylillä tehdyt kynnet löytyy myös tästä vanhemmasta postauksesta.
Mitään sen kummempia koristeluita en näihin laittanut, kiva mennä välillä simppelillä tyylillä :)

Nyt aukaisen sipsipussin ja rojahdan sohvalle, ollaan tälle päivälle ehditty jo kyläilemään anoppilassa ja eilinen Tropiclandiareissu painaa edelleen jaloissa, siispä pötköttelen tämän illan kaikessa rauhassa!

Hyvää viikonloppua kaikille! :)

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Bombay kohtasi mattalakan

Otsikossa tulikin paljastettua tämän lakkauksen sisältö, joten siirrytäänpä suoraan kuviin.


Tässä lakka ihan sellaisenaan, ilman mattalakkaa.


Bombay on itsessään jo mattapintainen mutta pari päivää lakkauksen jälkeen tuo pinta hieman kuluu ja rasvoittuu, siitä johtuu tuo kiilto.
 

Tässä lakkaus paikkailtuna ja lakattuna Essien Matte About You:lla. Eron kyllä huomaa :)


 Kerrankin hoksasin kuvata käytetyn lakankin! Pullossa tämä näyttää neon violetilta/pinkiltä mutta kynnellä tulos on toinen..
 

Leimasin koukerot vielä Bundle Monsterin laatasta BM-212.


Lopputulos miellytti kyllä omaa silmää, harmi vain, ettei tarkennus näköjään enää onnistunut eilen juuri ennen nukkumaanmenoa! Näistä tykättiin töissäkin! 
Toki yksi poitsu yritti repiä näitä tapansa mukaan irti, ei lähtenyt :D

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Hologrammivarpaat

Taisin keksiä uuden yhdyssanan otsikossa? :D

Kameran kätköistä löytyi vanhoja kuvia Nfu Oh:n hololakalla nro. 64 tehdystä lakkauksesta.


Talvella ei kyllä tule turhan tiuhaan lakkailtua varpaankynsiä!


Varpaissakaan tämä lakka ei kauaa kestänyt mutta eipä tullut yllätyksenä.. Käyttäisin hololakkoja enemmänkin jos ne kestäisivät kunnollisina edes sen päivän! Pohjalla tässäkin on Nfu:n oma aluslakka, joten siitä ei ainakaan pitäisi pysyvyyden olla kiinni..

Poistin muuten sanavarmennuksen kommentoinnista kun huomasin niiden muuttuneen ainakin joissain blogeissa tosi epäselviksi.. Jos oiken törkyä alkaa tänne ilmaantumaan niin otetaan sitten ne taas takaisin käyttöön :)

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Tähtiä ja mikrohelmiä

Nämä kynnet oli tarkoitus postata pian Villihelmi -tekstin jälkeen mutta niin vain se pääsi unohtumaan, osittain heikkojen kuvien vuoksi.. Unohdin nimittäin kuvata nämä tuoreeltaan ja kuvat on otettu juuri ennen lakkojen poistoa, lakkaus on siis jo melkoisen kärsinyt tässä vaiheessa!


Helmien käsittely sinänsä oli melko helppoa kun käytin muffinsivuokaa apuna, helmet pysyivät paikoillaan eivätkä sinkoilleet ympäri pöytää :) Iso miinus oli kuitenkin värin irtoaminen helmen pinnalta! Valkoista pohjaa vasten tuli melkoisia pinkkejä juovia kun levitin viimeisen kerroksen pikakuivattajaa :/ 
Meinasi käyrä nousta siinä vaiheessa jo ihan uusiin svääreihin kun juuri avattu Seche Vite tahriintui helmiäisväriin!!




Topsilla ja kynsilakanpoistoaineella sain suurimmat viirut pois, peukkuun jäi vielä vähän väriä näköjään..

Lakkoina taisin käyttää Models Ownin Buff Pinkiä, josta on tullut luottolakka ranskiksissa :) Kärjet tein kaiketi Thyuan valkoisella Nail repairilla halkeamista päätellen.. Huomaa kyllä, ettei sitä ole suunniteltu käytettäväksi tavallisiin lakkauksiin vaan enemmänkin hoitavaksi lakaksi, lohkeamat ilmaantuvat melko pian lakkailun jälkeen..

Tuo värin irtoaminen laski sen verran innostusta, etten ole testaillut muita tilattuja helmiä vielä mutta ainakin tuo metallihohto fuksia on pannassa nyt jonkin aikaa!

torstai 8. maaliskuuta 2012

Lasikuidun testailua

Täällä ollaan taas! Kauheasti on taas työ haitannut harrastamista ja väsy on vienyt voiton bloggaamisesta.. En kyllä tajunnut että edellisestä kynsipostauksesta on kulunut melkein kuukausi! :/
Kynsiä on kertynyt jonkin verran ja puran taas tuota sumaa tuoreimmilla kynsillä, jotka tein äidille viikonloppuna.

Luin lasikuitukynsistä ensimmäisen kerran Nailicious -blogista ja innostuin tilaamaan tarvikkeet tähän NDED:sta. Olen tilaillut tuolta ennenkin mutta nyt kauppa tuotti kyllä pettymyksen :/ Kaksi tuotetta neljästä oli tavalla tai toisella vaurioitunut ja nyt pitäisikin alkaa väsäämään reklamaatiota.. Vioista huolimatta sain kuitenkin tehtyä kynnet, vähän säätöä se kuitenkin vaati!

Testasin näitä ensin itselleni viime viikolla ja viikonloppuna väsäilin näillä kynnet äidille, tässä tulosta:


Tehtiin vaaleilla tipeillä vähän lisäpituutta, jospa kynsinauhat ja sormenpäät pääsisivät nyt paranemaan kun on vähän extrapituutta kynnessä :) Tähän kuvaan kynnet oli jo lakattu kahdella Mavalan lakalla, sävyjä en nyt kuollaksenikaan muista..


Sattui joukkoon yksi kuva ennen lakkaustakin.
Ihan hyvän pohjan tuo lasikuitu antaa, mutta vielä ei työn jälki ole sen mukaista, että ilman lakkaa näitä jättäisin :)


Ainoa vaikeus näiden teossa on mielestäni liiman levittämnen lasikuitunauhan päälle, en meinaa saada sitä reunoille niin, ettei sitä menisi kynsinauhoille mutta sitä kuitenkin olisi nauhan reunalla tarpeeksi, ettei se lähde sieltä irtoamaan.. Ja se liima on kyllä melkoista myrkkyä, välillä silmiä poltti ja kirveli jos sattui liian läheltä tiiraamaan, sen kanssa saa olla tarkkana, ettei telo itseään! Kerran onnistuin liimaamaan meidän sormet yhteen :)


Siinä vielä öljytty versio. Pian nämä ovat kestäneet viikon eli eivät ainakaan ihan heti napsahdelleet hajalle, jes! Näitä väsättiin kahtena päivänä kun yö tuli vastaan, joten ihan kiva jos ne edes sen viikon kestävät käsittelyssä!

Naistenpäivä

Nainen on biologinen ihme. Siinä on puoleksi koiraa ja puoleksi arkeologia.
Jos se ei hauku, se kaivelee menneitä.
 Hyvää naistenpäivää kaikille lukijoilleni :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...