maanantai 24. lokakuuta 2011

Uutta ilmettä niin blogissa kuin kotona :)

Noniin, nyt on blogi muuttanut ilmettään! :) 
Eilen illalla J värkkäsi mulle kivan bannerin ja taustat löytyi valmiina täältä. On tämä nyt ainakin ihan erilainen, jospa näillä nyt hetken menisi. Ihan het en ainakaan uutta banneria tuolta atk-tukihenkilöltä saa, taisin olla vähän hankala asiakas :D

Blogin lisäksi hankin vähän uusia juttuja kotiin.


Löysin vihdoin ja viimein etsimäni sisustuskirjaimet ja nyt hoksasin että tuo & -merkki on väärinpäin!! :D 
Noh samapa tuo.. Bongasin L ja & -merkit paikallisesta sisustusliikkeestä kesällä mutta J on ollut loppu jo ties miten kauan. Monen turhan reissun jälkeen sain kuitenkin kaikki kolme ostettua lauantaina ja nyt oon tyytyväinen :)
Nämä saivat paikan makkarin lipaston päältä mustan peilin alta ja sopivat siihen kyllä tosi hienosti!
Nyt lähden kääntämään tuota &-merkkiä!!

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Mustaa kultaa kynsillä

 En ole kastanut sormiani öljyyn niin kuin otsikosta saattaa päätellä vaan taiteilin niille tällaisen lookin 
tällä kertaa:


Kunnon pikkujoulukynnet!


Huomasin näitä lataillessani että kaikki kuvat on otettu samasta kädestä ja melkein samasta kulmasta!


Pohjan lakkasin China Glazen Liquid Leatherillä ja päälle tein jonkinlaisen liukuvärjäyksen Models Ownin 25 Carat Goldilla. Tämän jälkeen lanttu jumitti enkä meinannut keksiä millään, mitä näille sitten tekisi. 
Strasseja en halunnut eikä Konadeistakaan tuntunut ensin olevan apua ennen kuin muistin tämän kuvion. Kuva on siis leimattu laatasta m57 Konadin mustalla lakalla. 
Päälle laitoin tottuneesti Seche Viten pikakuivattajaa vaikka käytän yleensä aina Konadin omaa päällyslakkaa koska muut sotkevat leimat. Tässä niin ei onneksi kuitenkaan käynyt ja tuokin lakka tuntui toimivan näiden kanssa hyvin!
Itse oon ihan tyytyväinen lopputulokseen, on nämä ainakin erilaiset taas vaihteeksi :) 

Välkyimmät ovat saattaneet huomata että uhoamisesta huolimatta blogin ulkoasu ei ole hievahtanut suuntaan eikä toiseen viikonlopun aikana. Kiristystoimien jälkeen J tuossa yrittää värkätä taustoja joten eiköhän uutta ilmettä tänne jossain vaiheessa kuitenkin saada :) 
Nyt kun opparin eka versio on valmis enkä voi tehdä sille mitään ennen kuin opettaja antaa kommenttinsa, on hyvää aikaa näperrellä tämän kimpussa!

perjantai 21. lokakuuta 2011

Muutoksen tuulet puhaltavat..

Olipa muumipappamainen otsikko! :D 
Tosiaan varmaan tässä viikonlopun aikana uusin vähän blogin ilmettä joten älkää ihmetelkö jos vieraillessanne kaikki on mullin mallin :) 
Alkoi tympimään nämä taustat, jotka valitsin silloin kun blogin loin ja nyt tuntuu että näitä on tuijoteltu tarpeeksi! Lahjon varmaan Jarnon tekemään mulle uuden taustan ja sen sellaista :)
Lisäksi saatan siirtää myös Waldon blogin bloggerin puolelle, sillä tuo tämän hetkinen sivusto on niin kankea, ettei sinne tule nykyään juuri koskaan päiviteltyä mitään! 
Se ei kuitenkaan vaikuta tähän blogiin mitenkään mutta tulipahan sanottua.. 

Nyt viimeistelemään opparia, viimeisiä viedään! :)

Täällä on ihanan syksyinen sää <3
(kuva tosin lainattu netistä)

torstai 20. lokakuuta 2011

Testissä Nfu Oh 64

Tässä jo eilen lupailemani esittely ensimmäisestä Nfu Oh:n lakastani numero 64.
Olisin postaillut tämän jo eilen mutta aurinko päätti pysyä pilvessä ja halusin kuitenkin näyttää, miltä tämä näyttää auringonvalossa :)

Ensimmäinen kuva otettu heti tuoreeltaan salamavalossa:


Pohjalle laitoin hololakoille ostamaani Nfu Oh:n Aqua Base -aluslakkaa, 
joka kyllä helpotti lakkaamista paljon :)
Sen avulla lakan pitäisi pysyä paremmin lohkeilematta ja ihan hyvin on toiminut" Lakka on ollut nyt melkein kolme päivää kynsillä ja vain oikean käden lakkaus on hippasen kärsinyt! 
Pitää testata tätä lakkaa vielä ilman tuota aluslakkaa, jotta tietää toimiiko se vai onko Nfu:n holo vain kestävämpää kuin Make Up Storen, nähtäväksi jää :)

Tässä vielä kuva auringonpaisteessa:


Vähän tuli reippaanlaisesti sitä auringonvaloa sitten mutta ainakin efekti näkyy :) Nämä ei kyllä oo syksyllä käytettäviä lakkoja, mikäli haluaa lakan pääsevän oikeuksiinsa muulloinkin kuin harvinaisina hetkinä, jolloin aurinko sattuu pilkahtamaan pilven takaa :D

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Lauruska on blogiaalloilla jälleen!

Huh, kynsiä on rästissä ainakin kolmet :D 
Puran tuota kuormaa ja postaan yhdet kynnet, jotka tein joskus viime/toissa viikolla..


 Kuvat on napsittu ennen loppusilausta eli kynsinauhatkin on putsaamatta mutta jostain täytyy tinkiä nyt kun deadlinet lähestyy koulun kanssa :)


Päätin kokeilla vähän erilaista ranskista ja tavallisen lakkauksen sijaan tuputtelin kärkiin valkoisen lakan. Siitä tulikin niin kiva että alan varmasti suosimaan tätä tyyliä enemmän, sopii mielestäni pitkiin kynsiin paremmin kuin tarkka rajaus! Toki värikkäät ranskikset ovat oma lukunsa mutta näikssä perinteisissä tuutte varmaan näkemään tätä toistekin :)
Lakkoja en edes kunnolla muista enää! Pohjalla on käytetty ainakin Models Ownin Buff Pinkiä ja päällä Seche Viten pikakuivattajaa.. 
Lisäsin lopuksi strassit, joka toiseen yhden svarowskin kirkkaan "kristallin" ja kaksi sinistä strassia ja joka toiseen päinvastaisen määrän samaa satsia :)

Tällä hetkellä mulla on kynsissä kauan odotettu Nfu Oh:n hololakka mutta odotan parempaa valaistusta, ennen kuin postailoen tänne kuvia :)

maanantai 10. lokakuuta 2011

Haaste pitkästä aikaa! :)

Tehtävänäsi on:

- kiittää haasteen antajaa blogissasi
- haastaa kahdeksan bloggajaa ja ilmoittaa heille siitä
- kertoa itsestäsi kahdeksan satunnaista asiaa

Eli kiitos Pilvihattaraa -blogin Ellulle haasteesta :)

Tässä tulevat ensin 8 asiaa minusta ja lopuksi haastetut bloggaajat!

1. Hyvä jos onnistun saamaan kahdeksan asiaa kasaan, olen niin heikko matikassa! Kertoo varmasti jotain että lukiossa opettaja totesi minun olevan matemaattinen mahdottomuus :D

2. Kynsien väkertämisen lisäksi pidän erilaisista käsitöistä, joita on tullut kokeiltua kaislanpunonnasta perhojen sidontaan! Silti en saa ikinä tehtyää esim. neulostöitä loppuun asti. Huovuttaminen on ehkä lemppari kaikista, siinä saa äkkiä valmista eikä pinnan tarvitse olla niin viimeisen päälle siloiteltu!
 Kännykkäpussi viime talvelta :)

3. Käsitöiden lisäksi pidän koirista todella paljon kuten tästä blogistakin on varmasti voinut huomata :) ensimmäisen koirani sain ala-asteella n. 9-vuotiaana ja siitä lähtien on ollu tassun jälki sydämessä <3

4. Jos mietitään epämieluisia juttuja, tulee ensimmäisenä mieleen pimeä. Vihaan näitä pimeitä syysiltoja kun joka paikassa rapisee mutta ketään ei näy! Onneksi on tuo haukulla ilmoittava tapaus mukana, se varmaan pitää pahimmat möröt loitolla.

5. Minun pitäisi valmistua joulukuussa sosionomiksi ja opinnäytetyö pitää olla parin viikon päästä valmis. Se onkin vienyt mm. suurimman osan tästäkin päivästä, siksi tämäkin postaus tulee näin myöhään..

6. Minulla on maailman ihanin kummipoika, jonka ylpeä tätsy olen saanut olla nyt jo kuuden vuoden ajan. Kummius on mulle tosi tärkeää ja haluan olla sellainen kummi, johon ollaan yhteyksissä koko iän, ei vain parin ensimmäisen elinvuoden ajan!

7.Jo edellämainittujen juttujen lisäksi kaverit on mulle kaikki kaikessa! Nytkin on mennyt kolme kuukautta niin, etten ole nähnyt suurinta osaa porukasta koska asumme kirjaimellisesti ympäri maata (ja yksi ulkomailla), silti tytöt ovat päivittäin mielessä :) ja voi kuinka hauskaa meillä onkaan kun taas nähdään! Sitä juorun ja naurun määrää ei oikein voi kuvailla :D

8.Mitähän sitä viimeiseksi kertoisi.. Blogin aiheen ja edellä mainittujen perusteella voisi kuvitella että oon tosi tyttömäinen tyttö mutta en kyllä ihan ensiksi sovi siihen muottiin! Tykkään kyllä tälläytyä mutta mieluiten kuitenkin lähtisin kalaan merelle tai katsoisin Kummelia, joiden vuorosanat olen osannut ulkoa jo 90-luvun puolivälistä! En ole koskaan elänyt prinsessavaihetta, ehkä se iskee sitten ikäkriisin paikkeilla :D
 Jotain tällaista luvassa kenties..?

Siinäpä ne jutut minusta!

Tämän haasteen saavat seuraavaksi:
Maryah, JolandaPrinsessa itseMeetteIisaTiinaSalla ja Crayon

lauantai 8. lokakuuta 2011

Laiskuri shoppailee (Osa 100000.)

Kuten otsikko kertookin, oon ollut laiskalla tuulella enkä oo vieläkään saanut nykyisiä kynsiäni lisättyä tänne vaikka ne alkavat olla jo poistokunnossa! Waldo haukkasi palan peukun lakkauksesta agilitytreeneissä ja muutenkin näma ovat jo aika karun näköiset!
Jospa kuitenkin jossain vaiheessa jaksaisin ne tänne postailla :) 
Nyt kuitenkin viimeisimpään tilaukseen eli Näytä kyntesi -kynsisalongista eilen tilattuihin juttuihin. 

Kaikki kuvat on lainattu Näytä kyntesi -sivuilta!!

Jo pitkän aikaa olen käynyt katselemassa yhtä hologrammilakkaa mutta se on ollut loppu jo ties miten kauan. Nyt hoksasin sen palanneen luetteloon ja se lähti tilaukseen heti muutaman muun jutun kanssa:


Kuvassa lukeekin tuotteen tiedot. Tämä on ainakin netin kuvien mukaan tosi hieno violetti hologrammilakka, jännä nähdä, millainen se lopulta sitten on :)


 Tätä joku vinkkasi Make Up Storen Madeleine -postaukseeni, kiitos siitä :) Tämä tosiaan on holoille tarkoitettu aluslakka. Hololakan pitäisi levittyä ja kestää tämän kanssa paremmin, nähtäväksi jää kuinka käy!


Sitten vielä lakka nro 20. Olen yhtäkkiä innostunut vaalean ruskeista lakoista ja koska sellaista ei ole pakissa, lähti tämä täyttämään ammottavaa aukkoa :P 

Yhtäkään Nfu Oh lakkaa en ennalta omista mutta päätin hamstrata näitä nyt kun niitä vielä saa, näitä kun ei käsittääkseni muut kaupat Suomessa myy(?). Hintaa näillä oli yhteensä hippasen yli 20€ eli ei kalliita sinänsä, postikulut tosin olivat melkein kympin, mikä vähän kirpaisi. Mutta on noita puoli ilmaisia lakkoja tullut tilattua toiselta puolelta maapalloa niin paljon että välillä voi satsata lyhyempään toimitukseen ja maksaa siitä vähän ekstraa! 
Nyt jännityksellä odottelen näiden kotiutumista ja kerron sitten millaisia olivat!

Millaisia kokemuksia teillä on Nfu Oh:n lakoista? :)

keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Uutta tukkaa ja muutakin :)

Kävin viime torstaina luottokampaajallani Pink :issä ja tukkaa lähti reilut 5cm! Viimeksi hiukset oli leikattu joskus huhti-toukokuussa, sillä kaverin häitä varten ne vain värjättiin ja leikkaus jätettiin nutturan takia tekemättä. Mulla on aikaisemmin ollut tasaotsis ja se oli kasvanut nyt jo melkein suuhun asti :D Pidin sitä sivulle käännettynä mutta taipuisuutensa vuoksi se sojotti minne sattui! Torstaina luokkakaverit huokaisivat helpotuksesta kuullessaan että menen illalla kampaajalle, se kertonee jotain! 
Tupee värjättiin nyt kokonaan kestovärillä punaiseksi ja ihanahan siitä taas tuli! Mitäpä muuta voisi kms california -kouluttajalta odottaakaan :)


Väri on vähän kirkkaampi luonnonvalossa mutta menkööt :) ja pikku myy sensuuri iski kehiin, en ainakaan näillä näkymin tule koko pärstääni täällä julkaisemaan ihan itseni ja työnkin takia! Kynnethän ne on pääosassa kutenkin tässä blogissa :)

Tuossa kuvassa näkyy hiusten lisäksi muutakin uutta nimittäin:

 Tämä :)
Tilasin sen Kiukku & Kipuna Ky :ltä ja se saapui eilen. Käsityönä tehty tassukoru nahahihnassa ja tykkään kyllä tosi paljon! Yleensä en ole mikään eläinkorufani mutta tämä on tarpeeksi simppeli mun makuun! Nyt kulkee Waldo ja muut karvanaamat mukana joka paikkaan <3

Niin ja eiliseen kuva-arvoitukseen, kynsikuvan taustalla oli tämä:
Ikean PS Maskros -lamppu, joka majailee porukoiden olkkarissa :D oli ihan hauska kuvaustausta!

tiistai 4. lokakuuta 2011

Vaihtelua viivoilla

Kokeillaan, josko kuvien lisääminen taas luonnistuisi :) 
Tein nämä kynnet lauantaina kummipojan sunnuntaina pidetyille synttäreille. Halusin jotain vähän erilaista mutta ei yliampuvaa ja samalla mekkoon sopivaa. 


Tällaisia mulla ei ole ennen ollutkaan!
Tunnistaako joku taustan? Pieni kuva-arvoitus tähän väliin :)


Äidin orkidea pääsi kuvausrekvisiitaksi.


Yksi kuva ilman salamaa näin loppuun.. Muuten laatu ei olekaan päätä huimaava mutta viivat ainakin erottuvat. 

Lakkoina käytin seuraavia: 
Pohjalla Models Ownin Buff Pink
Viivat maalailtu Thuyan valkoisella nail art lakalla ja nimettömällä hopealla nail artilla. 
Päälle tietenkin Seche Viten pikakuivattaja :)

Luonnossa nämä ovat näyttävämmät mutta saunan jälkeen ei oikein jaksanut panostaa kuvailuun enkä viitsi näitä enää kuvata, sen verran ovat ottaneet jo osumaa!

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Kuvien lisääminen takkuaa edelleen!

Vieläkään ei siis saa lisättyä kuvia tänne ilman että Blogger kääntää ne ylösalaisin! 
Olisi edelleen viime postauksen kuvat laittamatta ja uusinta manikyyriäkään ei nyt vielä tänne saada :/ 
Hippasen harmittaa kun kerrankin olisi juttuja, joita laitella tänne mutta eipä tuolle nyt mitään voi..
Flunssakin on nyt ollut perjantaista asti päällä eikä ainakaan vielä helpota :/ Eipä ainakaan haista niin paljon asetonihuuruja kun nenä on tukossa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...