keskiviikko 31. elokuuta 2011

Arvontatiedotus pitkästä aikaa! :)

Nyt on ollut hetken hiljaista arvontarintamalla ja meinasin jättää tämänkin arvonnan väliin mutta lopulta en kuitenkaan malttanut :) 

Arvonta on siis Nailicious -blogissa, nimeä klikkaamalla pääset blogiin! Arvonta-aikaa on enää tämä päivä joten nopsaa osallistumaan, palkinnot näet alla olevasta kuvasta:


tiistai 30. elokuuta 2011

Liukuvärjätty Shrek

Tässä on ollut kaikenlaista hässäkkää ja tämä postaus on siirtynyt siirtymistään.
Halusin kokeilla ensimmäistä OPI:n lakkaani ja päätin pitkästä aikaa tehdä liukuvärjäyksen. 

Tässä kuva heti lakkausen jälkeen..

ja tässä äsken otettu kuva 5 päivää myöhemmin. Hyvin kestivät :)

Kuvat eivät nyt päästä värejä oikeuksiinsa.. Luonnossa väri on paremmin häivytetty eikä lakkojen raja erotu noin selvästi :) 
Pohjalla Wild and Crazyn Yenis lakkaa, sen päälle tuputeltu China Glazen Cha Cha Cha ja päällimmäisenä OPI:n Who The Shrek Are You? -uutuus. 
Oli tarkoitus tehdä näihin jotkut koristelut mutta viikonlopun suunnitelmat olivat sen verran hektiset, ettei näihin lopulta päätynyt mitään.. 

Koristelin viikonloppuna äidin kynnet mutta niistä ei ole kuvia, kamera oli Kuusamossa kuten mokkulakin, siitä tämä viikonlopun hiljaisuus ;P

torstai 25. elokuuta 2011

Visa vinkui (part 2)

Eli shoppailuilla jatketaan!
Nyt näytän osan Nailsupplies.us -nettikaupan tilauksestani. 

Pahoitteluni kuvan ihmeellisestä sävystä, piti muokkailla "vähän" jotta oikeat värit sai edes jotenkin näkyviin!
Vasemmalta oikealle China Clazen Flip Flop Fantasy, OPI:n Who the Shrek are you? ja CG:n Sun Worshiper, joka onkin jo debyyttinsä tässä blogissa tehnyt. Lisäksi edessä neonpinkki nail art-lakka, joka käsittääkseni ei ole vedenkestävää? Eli pitäisi toimia kuten akryylimaalit! Kerron kun olen kokeillut, osuinko oikeaan :)

 Lisäksi mukaan lähti 100kpl Swarovskin kristalleja koristeluun.. Jo pelkästä Swarovski -nimestä tulee niin Tukiainen mieleen että nähtäväksi jää, mitkä kynnet näistä teen :D

Näiden lisäksi tilasin kaksia eri kuivakukkia ja kaksi geeliä mutta ne jääkööt nyt kuvaamatta.


"Ei taaskaan minulle mitään :( "
Reppana seurasi silmä tarkkana eilisiä kuvaussessioita :)

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Tili tuli, tili meni.. Näkikö kukaan kumpaakaan tapahtumaa?

Tässä lupailemani postaus viime aikojen shoppailuista :)
Ihan koko tiliäni en näihin sentään saanut menemään, koska tilasin nämä ulkomailta. Suomesta vastaavan määrän ostaminen olisikin saattanut haukata jo isomman palan säästöistäni!

Aloitetaan eBayn tilauksesta, Nailsupplies.us:n tilaukseen voidaan perehtyä myöhemmin..

3 Nail art lakkaa, joissa 2 päätä: sivellin ja tarkempaa jälkeä tekevä pikkupää. Nämä olivat vähän hintavampia kuin toivoin, mutta kuitenkin vain n.3€/kpl. Kultainen ei miellyttänyt, pigmenttiä ei ole juuri nimeksikään!

Nämä unohdin kuvata joten kuva napattu eBaystä. 10kpl koristelutarraa, näitä pitääkin päästä jo testaamaan!

3D muotti, näitä minulta löytyykin jo pari mutta värillisten geelien puutteen vuoksi ovat jääneet käyttämättä

Siispä tilasin 12 värillistä geeliä :)

Näiden takia taisin alunperin eksyä eBayhin.. Kiva hyrrällinen helmenpuolikkaita koristeluun..

Lisää koristelujuttuja: 3 n. 17cm pitkää pitsitarraa

Tämä on ylivoimaisesti paras ostokseni hetkeen! Uusi pikakuivattava päällyslakka Seche Vite, en tule enää koskaan käyttämään mitään muuta :)

Näitä tilailin useamman kipaleen ja mustikka onkin päässyt jo käyttöön! Kuvassa siis aloe veran, mustikan ja appelsiinin tuoksuiset kynsinauhaöljyt, lisäksi tilasin tietenkin limen mutta se unohtui kuvasta..
Mekanismi on näissä sama kuin esim. valokynissä, ruuvaamalla kynää saat öljyä pihalle! Näppärä ottaa laukkuun mukaan tiiviin korkin ansiosta :)

Paljonkos näille sitten tuli hintaa? Pyöristettynä 36€! Postikuluja ei tarvinnut maksaa kuin pikakuivattajasta ja geeleistä joten hinta ei päätä huimaa :)

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Sun Worshiper

*Ajastus ei toiminut ja tämä on jäänyt julkaisematta, kynnet tehty torstaina!*

Nyt kynnelle pääsi tällä viikolla saamani China Glaze Sun Worshiper. 


Kuva lainattu netistä
Lakka on aivan mieletön! Tässä kuvia kynsistä:


En halua edes ajatella, montako kerrosta tässä on! Tämä on yksi niistä lakoista jotka vaativat valkoisen aluslakan tai muuten kerroksia joutuu laittamaan tsiljoonan! Suunnitelmana oli laittaa päälle mustaa cracle -lakkaa mutta lakka oli jo mennyt pilalle ja 4 kynttä pitikin tehdä sen takia uusiksi.. Onneksi on tuo uusi Seche Viten pikakuivattaja, pääsin nukkumaan heti näiden valmistuttua :)


Koristelut tein aamulla Konadilla, kynnet ovat liian pitkät koko kynnen kuvioille, joten kivat saumakohdat havaittavissa :P Myös näiden päälle laitoin pikakuivattajaa ja yksikään kuvio ei levinnyt!!

perjantai 19. elokuuta 2011

Models Own -kimppatilaus!


Moni on varmasti tietoinen tulevasta Models Own -alesta, joka saadaan kun 50 000 tykkää kyseisestä brändistä facebookissa. Tällöin siis verkkokaupassa alkaa -50% ale :)
Tässä suunnittelen sinne pientä tilausta, ainoa ongelma on että heillä on ostoraja, joka täytyy ylittyä, jotta tuotteita voi tilata ulkomaille..
Onko siis ketään, joka haluaisi lähteä mukaan kimppatilaukseen?

Tilauksen yksityiskohdista, postituksista yms voidaan jutella sitten jos halukkaita löytyy :) Pian pitäisi tilaus tehdä, nuo lakat menevät käsistä heti kun ale alkaa!

torstai 18. elokuuta 2011

Ei ihan Strömsö-kamaa mutta on ainakin itte tehty!

Ne, jotka haluavat lukea vain kynsijuttuja saavat skipata suosista tämän postauksen yli, sillä tässä ei ole kynsistä tietoakaan!
Näin homemom -blogissa kivoja tuunailtuja lasipurkkeja mm. tuikuille ja innostuin koristelemaan omia säilytyspurnukoitani hieman :) 

Tässä ensimmäiset valmiit tekeleet. 

Punaruudullinen kangas on löydetty kotoa kangasvarastosta, tämä kangas on tietääkseni jo "vähän" vanhempaa mallistoa ;) Eipä näin hienoa ruutukangasta enää kaupoista löytynytkään! Pitsinauhat on ostettu Eurokankaasta ja kirjaimet on tehty käsintehdylle Tiimarin paperille sabluunalla. Ostin vastaavan sabluunan Tiimarista vain tajutakseni että J saa tulostettua koneelta samanlaisia kirjaimia! Tulostutin siis valmiit tekstit, vedin kontaktimuovin sabluunan päälle ja leikkasin reiät mattopuukolla lasisen henkilövaa'an päällä! Muuta kovaa ja naarmuuntumatonta pintaa ei siihen hätään löytynyt..
Korkit on maalattu valkoisella akryylimaalilla, ostin myös lakkaa siltä varalta, ettei pelkkä maalikerros kestä käytössä, aika näyttää kuinka käy :)

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Uusi tuttavuus

Täällä ollaan taas :)
Lyhyestä virsi kaunis, mennään suoraan viimeisimpiin väkerrelmiin kuvien muodossa!


Jäi vaivaamaan se, ettei pakista löydy kunnollista violettia lakkaa! Niimpä tilasin sellaisen hurjaan 1,37€ hintaan ilman postikuluja eBaystä :)


Merkiltään tämä on neeDme Paris Nail Polish eli ei mikään tunnettu ja laadukkain merkki, sen kertoo hintakin! Mutta ihan hyvää jälkeä tällä sai ja sävy on erittäin mieluinen.. Äiti on tainnut tartuttaa muhunkin violettikuumeen??
Päällyslakkana käytin myös uutukaistani, Seche Viten pikakuivattajaa. On kyllä aivan mieletöntä lakkaa Mavalan omaan verrattuna!! Tänään tuli taas aimo annos eBay tilauksia ja huomenna haen yhden paketin vielä lisäksi, voisin kuvata ostokset tänne mikäli ehdin :)

maanantai 15. elokuuta 2011

Cha Cha Cha ja kuplat..


Tällaiset kynnet tuli väkerreltyä :) Pohjana Lorealin helmiäislakka ja kärjissä China Glazen Cha Cha Cha. Juuri näitä zoomailin ja huomasin usean kynnen lakkauksen kuplineen oikein kunnolla! En tiedä, mistä johtuu mutta Cha Cha Cha ei meinannut kuivua sitten millään! Mavalan pikakuivattajakin oli jo niin liisteriä, ettei siitä ollut kuivattelussa apua..


Koristelin dotting toolilla lakkauksen rajan ja laitoin vielä joka kynteen kirkkaan strassin, ihan kivat tuli :)
Geelit poistin eilen eli nämä on tehty nyt ihan omalle kynnelle. Viilailin aika reippaasti pituutta kun halusin näistä tasaisemmat, varsinkin oikean käden kynnet ovat ihan nysät nyt mutta eiköhän ne siitä kasva taas! Huolsin äsken äitsylin kaksi kynttä joten kynsien kanssa on tämäkin päivä vierähtänyt!

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Etsintäkuulutus!

Yökkö täällä taas huutelee :) Kesän viimeisestä yövuorosta muuten!

Tämä postaus ei liity mitenkään kynsiin vaan toiseen harrastukseen - sipseihin!

Hakusessa olisi Bruka Designin kulhoja, erityisesti nuo POPCORN ja CHIPS kulhot kiinnostaa :)

Kuva Askon sivuilta




Tiedän ainakin Askon myyvän näitä mutta nyt otetaan vinkkejä vastaan myös muista jälleenmyyjistä! 
Löysin vain yhden nettikaupan, josta näitä saa (sisustusidea.fi) eikä valikoima huimannut päätä sielläkään.. Joten vinkatkaas nyt, missä päin olette näitä nähneet myynnissä? Plussaa on jos ketju olisi sen verran iso että täällä länsirannikollakin niitä olisi :)

Loppuun pitää vielä hehkuttaa että lukijoiden raja napsahti tänään tasan 20:neen! Vautsi <3

perjantai 12. elokuuta 2011

Yövuorosta hyvää iltaa!

Selailin äsken blogin tilastoja ja huomasin että joku on tänään eksynyt blogiini googlettaessaan "työcroksit".. :D Blogiini on kyllä aikaisemminkin päädytty erikoisia reittejä mutta tämä teki kyllä ennätyksen! Muistan yhdessä postauksessa maininneeni työcrocsien kuluttaneen lakkausta tai jotain vastaavaa mutta enpä olisi uskonut sitä blogin vetonaulaksi ;)
Etsivä tuskin löysi sitä mitä lähti googlesta hakemaan? 
Nyt yövuorossa tämä huvitti, saa nähdä poistanko tämän huomenna muutaman tunnin nukuttuani :P
Mutta takaisin hommiin -->
Öitä!

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Gels, gels, gels!

Eilen ja tänään on tullut urakoitua kahdet geelikynnet, toiset meni isosiskolle ja toiset sai äiti :)Kynnet tehtiin NDED:sta tilatuilla Soak off geeleillä, samoilla, joilla tein itselleni nämä kynnet
Siskon kynsistä ei ole kuvia mutta tässä äidille tehdyt luonnonkynnen geelaukset ranskalaisella manikyyrillä:


Kynnet olivat kasvaneet mukavasti edellisten geelien alla,joten mitään pidennyksiä tipeillä näihin ei tarvinnut väsäillä :)


Kynsiin oli jäänyt vähän geeliä ja viilan jälkiä, kuten esim. etusormessa näkyy mutta eipä tuo haittaa, kasvavathan ne pois!
Nyt kelpaa taas äidin palata töihin siisteillä kynsillä ;)

12.8 Edit. Väliaikatietoja!
Siskon kynnet olivat yllätys yllätys irronneet..! Siskolla on joku mystisin kynsilaatu ikinä, niihin on ammattilaiset tehnyt ties minkälaisia kynsiä ja lähes aina lopputulos on sama, ne ei kauaa pysy! Äidille samoilla geeleillä tehdyt geelit ovat edelleen visusti paikallaan, samoin omani mutta siskoa ei näköjään ole tarkoitettu geelattavaksi :D Onhan tuo harmi, olisi kiva väkertää geelejä mutta turha niitä on monesti tehdä kun lopputulos tosiaan on aina irronneet geelit..

maanantai 8. elokuuta 2011

Myrskysään väripilkut

Tänään on tuullut koko päivän niin kovaa, ettei pihalle ole juuri huvittanut mennä. Karvakorvakin on vain tyytynyt makoilemaan asunnon joka neliöllä ja kuskailemaan isäntäväen vaatteita koppiinsa.. Voiko poikakoirallekin iskeä pesänrakennusvietti? Waldo ainakin touhaa jotain sen tapaista ;D

Mutta asiaan.. Lakkasin kynnet, joiden kaltaiset on nähty täällä jo aikaisemminkin (linkki lakkaukseen) mutta nyt halusin testata uutta Thuyan koristelulakkaa ja maalailin kukkakuviot kuuteen kynteen. 


Tässä todiste siitä että peukkukin löytyy, vaikkei se useinkaan pääse samaan kuvaan muiden kynsien kanssa.. Taitaa olla liian keskellä kämmentä :D


Kuvanlaadussa on vähän toivomisen varaa..


Näistä tuli tosiaan hyvin paljon edeltäjiensä tyyliset mutta haitanneeko tuo mitään.. Thuyan koristelulakka toimi ihan mukavasti, vasuri kaipaa edelleen lisää harjoitusta!
Lakoista vielä sen verran että kärjissä on epätasaisesti levitettynä jälleen Wild and Crazyn Twilightia ja päällä Models Ownin Orangeadea. 
Maalailut on tehty China Glazen 198 Degreesin ja Twilightin sekoituksella, kukan heteet ja muut viivat on piirretty Dependin kirkkaanpunaisella! Koristuksina vielä oransseja ja keltaisia strasseja.. 
Näistä tuli ihan kivat mutta alla olleet geelit kärsivät eilisestä lakkojen poistosta jonkin verran vaikka käytin asetonitonta poistoainetta.. Onneksi vain yhdestä kynnestä geeliä irtosi, muista reunat vähän kupruilevat..

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Violettia vaihtelua

On jo korkea aika postailla nämä vanhat kynnet, tein nämä heti geelien teon jälkeen ja juuri ajattelin alkaa poistamaan näitä. 
Halusin pitkästä aikaa jotain muuta kuin ranskalaista manikyyriä ja käskin Jarnon sanoa joku väri (kielsin sanomasta mustaa, se olisi varmasti muutoin tullut ekana herralle mieleen :D ). No valinta osui violettiin ja lakaksi pääty pinkkiin taittuva violetti Bombay lakka Wild and Crazyltä. 

 Tein helpot koristelut China Glazen Devotion -lakalla Konadin laatasta m26. 


Vähän harmittaa, etten saa millään tämän lakan oikeaa väriä näkyviin kameralla, on tosi kinkkinen kuvattava! Tosin Jarnon silmään tämä on luonnossakin pinkki mutta miehen värimaailma liikkuu valkoinen-musta-harmaa-sininen alueella, joten annetaan tuo anteeksi :D

Tämän kuvan värit ovat muuten ihan pielessä mutta lakan oikea väri erottuu hippasen verran paremmin :)
Nyt nämä kuitenkin lähtevät poistoon, kärsivät viikonlopun työvuoroissa jonkin verran ja äskeinen siivous kotona oli viimeinen niitti näille!

perjantai 5. elokuuta 2011

Palkintoja satelee! :)

Sain bloggausurani ihka ensimmäisen palkinnon! Tätä kirjoittaessani tosiaan olen saanut samaisen jo triplasti joten voisi kai elämä huonomminkin mennä :P Jos se olis blogipalkintojen varassa..

1. Kiitä palkinnon antajaa jakamalla hänen bloginsa linkkiä.
2. Jaa palkinto 10 seuraavalle blogille.
3. Ilmoita palkinnon saajalle palkinnosta.
Sain tämän siis Maryahlta, Iisalta ja Empulta, kiiiitos teille kaikille! :)
(Nimiä klikkaamalla pääsette kyläilemään kyseisiin blogeihin!)

Tämä on tosiaan kiertänyt jo lähes kaikki lukemani blogit, joten ihan kymmentä en tähän haasta!
Haasteen saavat seuraavat:

torstai 4. elokuuta 2011

Uusien geelien testailua

Tilasin NDED:sta (entinen Nail Design Euro Discount) uudet Soak Off -geelit siskon kynsiä varten ja päätin kokeilla niitä itselleni nyt kun en vielä pääse siskon omia tekemään! Nämä eroaa entisistä geeleistäni sillä että ne saa poistettua ilman viilausta siihen tarkoitetulla poistoaineella tai apteekissakin myytävällä asetonilla. Vanhat geelini olivat jo siinä kunnossa että halusin ne pois mutta se ei aivan noin vain käynytkään. Geelit olivat paikoitellen aika tiukassa! Sain viilailla niitä koko illan ja lopulta osaan kynsistä jäi vielä ohut kerros geeliä,  enempää en raaskinut viilata, ettei oman kynnen pinta ohene liikaa. 

Tältä kynnet näyttivät geelien poiston jälkeen:


 Tosin tähän kuvaan olen jo viilannut kynsiä hieman lyhyemmiksi, kynnet kärjet olivat nimittäin sen verran kuivat ja ohuet, etteivät ne olis kestäneet seuraavan päivän geelaukseen asti. Ne olivat omaan makuuni jo liian pitkätkin. 


Piti pelleillä kameran kanssa kynsien ollessa uunissa, kuva siis uunin takaseinästä :D 

Geelasin jälleen omat kynnet ilman tippejä tai pidennyksiä yhtä kynttä lukuunottamatta.


Oikean käden peukku oli ottanut sen verran osumaa, ettei siitä olisi saanut siistiä ilman pientä pidennystä. Kokeilin tehdä tämän kirkkaan pidennyksen muotilla ja näillä uusilla geeleillä ja hyvin onnistui :) En yhtään osannut arvella, miten tukevaa tavaraa geeli on mutta ainakin se jämäkästi jäi kynteen kiinni!

Laitetaanpas nyt vielä kuvia sitten valmiista tuotoksista:

Samainen peukku valmiina






Kuvia tuli taas räpsittyä reippaanlaisesti mutta tuskimpa se ketään ahdistaa? :) Nämä geelit oli kyllä tosi hyvät ja helpot tehdä, en malta odottaa että pääsen kokeilemaan näitä äidille ja siskolle!

Nyt kuitenkin opparin kimppuun niin saa joulukuussa postailla valmistujaiskynnet ;)

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Kaason & morsiamen kynnet

Tässä tulee aikaisemmin lupailemani katsaus kynsiin, jotka minulla ja morsiamella oli viime lauantain häissä.  Lakkasin myös morsiamen äidin kynnet ihan extempore enkä ehtinyt niitä kuvaamaan, kynnet olivat melko lyhyet mutta saatiin siistittyä yleisilmettä kivasti.

Omat kynteni tein aika kiireellä mutta sain ne stemmaamaan mekkoni kanssa melko mukavasti :)


Tarvitseeko enää edes mainita että pohja on tehty jälleen kerran Lorealin valkealla helmiäslakalla? :D Hävettää jo myöntää että on se! Mutta se on juuri sopiva aluslakka tällaisiin ranskalaisiin manikyyreihin.. Kärjet lakkasin H&M:n Moody Model lakalla ja päälle laitoin sinivihreitä glitterhippuja. Ne välkkyivät kivasti auringossa ja sopivat senkin vuoksi mekkooni, jonka kangas "vaihtaa" väriään eri valoissa vihreästä aina violettiin asti!

Blogger ei suostu kääntämään tätä kuvaa mutta olkoot :P

Katsotaas sitten niitä morsiamen kynsiä!
Morsian ei työnsä vuoksi voi kasvattaa kovin pitkiä kynsiä mutta onneksi hänen kyntensä ovat hyvän malliset muutoin, niihin saatiin tehtyä simppeli ranskalainen lakkaus Swarovskin pikkukristalleilla koristeltuna :) Morsmaikku on luonteeltaan vain hieman hätäinen ja pari kynttä saikin osumaa kun juuri lakan kuivumisaikana olisi pitänyt saada tehdä ties mitä ;) Kristallit eivät kiinnittyneet yhtä tiukasti kuin tavalliset muovistrassit, olisi kannattanut liimailla ne ihan kynsiliimalla, sillä pari niistä irtosi ennen aikojaan. Onneksi lakkaus pysyi ehjänä, eikä kukaan huomannut eroa!


En itse ehtinyt kuvaamaan kynsiä valmiina ollenkaan, tässä Jarnon ottama kuva lähinnä sormuksista mutta näkyyhän tässä kynnetkin :) Tuo sormus oli kyllä hintansa väärti, tykkään! 

maanantai 1. elokuuta 2011

Hääpostaus

Nyt on saatettu paras kaveri avioon ja voi hetkeksi hengähtää :) (lue: olla töissä).
Ajattelin postailla vähän jotain näistä häistä, olivathan ne ensimmäiset kaverihääni ja muutenkin edellisistä häistä on ehtinyt vierähtää jo monia vuosia. 

Sain tosiaan kunnian olla ainoana kaasona,  se on sovittu jo joskus 14-vuotiaana että jos toinen menee naimisiin, tulee toinen kaasoksi :) Oli myös suunnitelma B: ottaa kimppakämppä paikallisesta vanhainkodista ja viettä elämä siellä vanhanapiikana. Näillä näkymin sitä suunnitelmaa ei kuitenkaan tarvitse toteuttaa :)

Noh, itse tapahtumaan sitten. 
Puku hankittiin helsinkiläisestä Kaunis Morsian -liikkeestä tammikuussa ja siitä lähtien häitä onkin järjestelty aina kun olemme ystäväni kanssa nähneet. Puku ol aivan nappi valinta, en kuitenkaan viitsi laittaa siitä kuvaa ilman morsmaikun lupaa.. Uskokaa kuitenkin että se oli ihana :) 
Päätin heti, etten osta uutta pukua, sillä en löytänyt mitään mieleistä ja oma yo-mekkoni on ollut käytössä vain tuona kyseisenä juhlapäivänä ja se miellyttää silmääni edelleen. 

Oma mekkoni näytti siis tältä:


Kävin aikamoisen kamppailun että sain itseni suurin piirtein samoihin mittoihin, joissa olin yo-juhlissani! En olisi uskonyt pystyväni olemaan noin kauaa erossa esim. rakkaista sipseistäni mutta pystyin ja mahduin lopulta mekkooni :) Nyt hainkin sipsipussin kaappiin odottamaan iltaa ja sohvalla löhöilyä ;)
Välillä tekee kuitenki ihan hyvää skarpata ruokavalionsa kanssa, huomaa syövänsä niin paljon turhaa, jota ilmankin voi olla! (Sipsit eivät kuulu tähän kategoriaan). 
Meikkasin itse itseni, morsian sai kosmetologin tekemän upean meikin. Ainakaan omassa kamerassa ei ole kovin hyvää meikkikuvaa, joten tässä seuraavana päivänä otettu kuva lähes samanlaisesta meikistä. Luomiväriä oli silloin enemmän ja muutenkin kaikki oli huolitellumpaa.. 

Tässä kuva siitäkin:

Ostin oikein tätä tilaisuutta varten veden kestävän ripsarin, Max Factorin Falce lash effectin ja olin kyllä tosi tyytyväinen ostokseeni! :) 

Kampaukseni teetätin luottokampaamossani Pinkissä, kampaukseni oli aivan ihana ja se kesti 3 päivää täysin ehjänä! Se siis tehtiin jo perjantaina ja eilen purettuani sen löysin päästäni 34 pinniä :P

<3

Tämä on nyt tälläinen kynnetön kirjoitus, voin vaikka huomenissa ehdä ihan oman postauksen häissä nähdyistä kynsistä, mikäli suinkin ehdin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...