torstai 28. heinäkuuta 2011

Kynnet lomalaiselle

Huh, mikä hiljaisuus täällä on vallinnut viimeisen viikon! Olen ollut niin kiinni töissä ja vapaapäivät ovat kuluneet häiden järjestelyissä, etten ole ehtinyt edes ajatella tänne kirjoittelemista!
Yhtenä vapaapäivänä/yönä väkersin äidille loman aloituksen kunniaksi vähän värikkäämmät kynnet ja ne saavat nyt katkaista tämän bloggaustauon!


Äidillä on edelleen LCD:n geelikynnet, joten tehtiin pelkkä lakkaus. Kynnet ovat kasvaneet aikalailla ja osassa kynsistä kasvurajan huomaa selvästi, saatiin niitäkin vähän piiloon nyt :) 

Pikkuisen vielä vaatii tuo isän kameran käyttäminen harjoittelua, tässäkin onnistuin tarkentamaan vain kahteen kynteen :P
Eiköhän idea kuitenkin tule tuostakin selville!


Lakkasin pohjan Lorealin vaalealla helmiäislakalla ja tuputtelin China Glazen 108 Degrees -lakkaa kärkiin (talouspaperilla, meikkisieni unohtui kotiin :D ). Molempien käsien nimettömiin maalailin kukkaviritelmät valkoisella Lorealin lakalla ja koristelin jokaisen kynnen vähintään yhdellä kirkkaalla strassilla. 
Nämä ovat kestäneet hyvin nyt jo 4 päivää, ovat aina vain kuin uudet vaikka äiti on näiden kanssa touhunnut ties mitä, muun muassa hoidellut isän kanssa lapsiensa kolmea koiraa! Onneksi on aina hoitopaikka sesseille tiedossa jos jotain yllättävää menoa ilmaantuu! Omaa koiraani en ole vielä edes tänään nähnyt, taitaa olla "isovanhempiensa" kanssa lenkillä :)

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Liljoja ja tummia sävyjä

Jatkoin tänään vapaalla kädellä koristelun harjoittelua! Nyt sujui vähän paremmin, varsinki oikealla kädellä alkoi jo onnistua ihan mukavasti :) Sävyt eivät ole siitä kesäisimmästä päästä mutta ei aina tarvitse ollakaan!
Siirrytäänpä suosista kuvamateriaalin kimppuun:


Tähän liljaan tupsahti yksi terälehti liikaa ja siksi siitä tulikin vähän sekavan näköinen.. Rajaukset on tehty hopealla nail art -lakalla ja kukat on maalattu mm. valkoisella ja China Glazen Devotionilla. Pilkut on tehty Devosionin ja CG:n Liquid leatherin sekoituksesta. En halunnut joka kynteen kukkaa, vaan muihin koristelin ranskalaisen rajan mustalla ja hopealla glitterillä ja kahdella vaalean violetilla strassilla. Mustat kärjet on myös tehty Liquid Leatherillä. Pohjana käytin edellisestä lakkauksesta tuttua Wild and Crazyn Yenistä. 


Vasemman käden peukku, tähän olen ihan tyytyväinen :) Ajattelin toteuttaa piakkoin vastaavan lakkauksen myös vähän raikkaammilla ja kesäisemmillä väreillä. Parin viikon päästä olen kaasona ystävän kanssa mutta ehkä en ehdi ihan näin pitkällistä prosessia tekemään kynsille, näihin kuitenkin upposi useampi tunti kuivumisaikoineen.. Vapaapäivänä tällaisiin on enemmän aikaa kuin häiden h-hetkellä :)

Edit. Pakko lisätä pari kommenttia tähän, joita olen näistä kynsistä saanut mm. töissä:
- Mitä mustaa sinä olet oiken kynsiisi laittanut? :O
- Mitä sulla on kynsissä, hei vau! Onko noi tarrat vai? .. ja tunti myöhemmin "näytä nyt vielä kerran niitä!"
- Ootko käynyt laittamassa noi jossain?

Eniten nauratti tuo eka kommentti, ei ihan kaikkiin näytä uppoavan nämä vähän tummemmat kesäkynnet :P Mutta pääasiallisesti väki on tykännyt näistä, niin kuin minäkin :)

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Kukkatreeniä

Päätin kokeilla vapaalla kädellä koristelua pitkästä aikaa, pitäisi näköjään kokeilla useammin sillä harjoitusta todellakin tarvitaan!


Siinähän ne.. En ole kovin tyytyväinen lopputulokseen ja nämä menevät kyllä tänään poistoon! Lakkasin nämä tosin jo lauantaina, joten kyllä näitä kaikesta huolimatta tuli pari päivää pidettyä. 
Tässä vielä lähikuva yhdestä kynnestä, tämä kynsi onnistui suht hyvin! Vapaalla kädellä koristelu tuottaa silti vielä vaikeuksia, varsinkin vasemmalla kädellä maalaillessa.. 

Käytin koristeluun mm. näitä lakkoja:
China Glaze 108 Degrees ja Wild and Crazyn Yenis ja Bombay.
Wild and Crazyn lakat eivät pääse oikeuksiinsa sitten vähääkään tässä kuvassa joten kerrottakoon että Yenis on luonnonvaalea lakka, jossa on seassa shimmeriä ja Bombay on violetti mattalakka, joka taittuu paljon enemmän pinkkiin, kuin mitä kuva näyttää! 
Tein siis pohjan Yenisillä, kukat Bombayllä ja Konadin valkoisella (liian tönkköä tähän mutta ainoa valkoinen, joka oli mukana), pisteet 108:lla ja osaan laitoin strassit keskelle.
Ideana nämä oli ihan kivat mutta toteutus meni vähän metsään :D

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Arvonta-uutisia taas vaihteeksi!

Passion for nails -blogissa on mukava arvonta, käykäähän tekin jo osallistumassa, 
jotka ette ole vielä osallistuneet! :)
 
Arvonta loppuu 31.7, joten vielä on hyvää aikaa osallistua! 
Arvontaan pääset tästä -> *KLIK*

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Sinisellä linjalla jatketaan edelleen

..nyt pitsillä höystettynä!

Mennäänpä suoraan kuviin:


Todiste siitä, että myös oikea käsi on tallella, sitä on vain sen verran hankalampi kuvata että monesti kuvat ovat vain vasurista :)


Ranskalaisen kärjen tein CG:n Bermuda Breakawayllä, tätä lakkaa en ollut aiemmin käyttänyt missään, nyt oli jo korkea aika testata sekin! Pitsikuvion tein Konadin m57 laatasta Konadin valkoisella lakalla, alla oli jo parista edellisestä lakkauksesta tuttu Lorealin vaalea helmiäislakka, josta on tullut kyllä kestosuosikkini!


Tein nämä eilen ja hyvin kestivät mansikkarulianssin, pakastin laatikollisen mansikoita pakkaseen mutta onneksi kerrankin välähti ja suojasin nämä hanskoilla :) Näillä mennään varmaan taas pari päivää, ellei mitään mullistavaa tapahdu, sillä edessä on 3 työpäivän putki, 1 vapaapäivä ja sitten 2 yövuoroa!

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Sinistä blingiä ja mustia kukkia!

Heipparallaa!
Nyt on viikonlopun työvelvoitteet hoidettu ja aikaa keskittyä blogiin, postailen nyt kuvat omista kynsistäni, jotka väkersin torstaina. En ole tainnut koskaan viettää noin kauaa aikaa kynsien parissa, ensin huolsin lähes jokaisen geelikynnen ja lopuksi tein vielä lakkauksen. 

Tässä vähän kuvamatskua:


Kuvia saa klikkailtua suuremmiksi :)


Lakkasin pohjan Lorealin helmiäislakalla (samalla, jota käytin äidin kynsissä), päälle tuputtelin epätasaisesti H&M:n vaalean sinistä You Must Have This -lakkaa, laitoin sitä koko kärkeen ja hieman ylikin :) Seuraavaksi leimasin kuviot eBaystä tilaamallani feikkilaatalla, sen opettelussa menee vielä hetki, jouduin vähän paikkailemaan jälkeä siveltimellä.. Sitten vielä parit viivat ja siniset hileet paikalleen ja koko homma oli valmis!

Tässä vielä lähikuva vasemman käden nimettömästä


Nämä ovat kestäneet hyvin niin kalareissut kuin viikonlopun työt, vaihdan kuitenkin tänään lakat koska viimeksi tuo sininen lakka jämähti niin tiukasti kynteen kiinni, enkä nyt voi geelien vuoksi käyttää järeitä aineita! 
Nähtäväksi jää, mitä keksin seuraavaksi, nyt lähden ulos koiruuden kanssa, moikka! :)


perjantai 8. heinäkuuta 2011

Lisäsäväystä äidin kynsiin :)

Lomapäivät on vietetty ja huomenna edessä on työntäyteinen viikonloppu. Onneksi vapailla ehti hoitaa yhdet sun toisetkin kynnet niin ei tarvitse töiden jälkeen tuskailla :) Esittelen ensin kynnet, jotka pari tuntia sitten koristelin.. Äidillä on LCN:n rakennekynnet, jotka on juuri huollettu, joten sen suurempaa niille ei tarvinnut tehdä, kunhan koristeltiin ne pian alkavan loman kunniaksi :) Mitään järisyttävän räväkkää ei tehty, sillä se ei ehkä olisi äidin töissä sopivaa, mutta näistä tuli mielestäni nätit jä äitikin tykkäsi :) 

Kuvat puhukoot puolestaan:

Salama vähän valotti leimauksia, mutta eiköhän niistä vähän saa selvää!
*Huomaa sävy sävyyn oleva sormuksen kivi*

Leimasin siis Isadoran lakalla (nimeä en muista) Konadin m21 laatasta kukat, leimaaminen oli yllättävän vaikeaa noin suoralle ja kovalle kynnelle kun on tottunut leimaamaan näitä omia kaarevia kynsiä, jotka antavat vähän myöden leimasimen alla! Kaikki kuviot eivät kiinnittyneet ihan täydellisesti mutta ei niitä kukaan äidin vauhdissa huomaa ;) Pohjan tein Lorealin vaalealla helmiäislakalla ja lopuksi laitoin yhdet strassit jokaiseen leimattuun kynteen Konadin päällyslakan päälle. Simppelin nätit kesäkynnet!

Tässä vielä kuva molemmista käsistä, kamera jostain syystä tarkensi vain oikeaan käteen.. :/

Kuvan saa jälleen klikkaamalla suuremmaksi!
Tällaista tällä kertaa, lakkasin itsellenikin uuden kynnet ja huolsin geelit, niistä lisää lähipäivinä!

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Simppelit polttarikynnet

Kuten eilen mainitsin, vietin viikonlopun polttarihumussa. Töiden takia minulla ei ollut aikaa laittaa mitään supermahtavaa kynsiini, joten tein pikakoristelut geelien päälle perjantaina varpaiden kuivuessa. 

 
Klick!
Lakkasin kynnet kirkkaalla Sally Hansenin lakalla ja kiinnitin siihen strassit. Yksistään ne olivat todella tylsän näköiset joten päätin kokeilla Sanna Tara Nail Art:ista kaupanpäällisiksi saamiani kynsitarroja. Ne piristivätkin lakkausta kummasti vaikka niiden kiinnitys olikin todella vaikeaa. Kulmat nousivat koko ajan sojottamaan ylöspäin,  vaikka niitä miten paineli! Lopulta sain ne kuosiin Mavalan pikakuivattajalla :)
Nämä kestivät menossa ihan mukavasti vaikka puolet ajasta olinkin sytyttelemässä joko paljun tulta tai nuotiota! Saa nähdä, millaiset kynnet taiteilisin seuraavaksi, niiden täytyy kestää torstain kalareissu 
isän kanssa!  :)

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Perhosvarpaat part 2.

Täällä ollaan taas! :)
Vietimme viikonloppuna parhaan ystäväni polttareita ja kynsille ei ole ollut kovin paljoa aikaa.. Nyt on töissäkin kymmenen tunnin päiviä, joten siksi näiden kynsien postaus tulee vasta nyt. Lakkasin perjantaina näitä yötä myöden :D Enää ne eivät ole ihan paraatikunnossa monen tunnin paljuilun jälkeen joten koittakaa kestää! 

Tässä ne nyt ovat:

Klik!

Kiitokset sääskille ja paarmoille siitä, että saan käyttää Hydrocortisonia jalkarasvana! Mukavat paukurat näkyvät tässäkin,  nämähän onneksi eivät kutia yhtään.. argh! Työcrocsit eivät auta asiaa sitten yhtään, jospa ne kuitenkin parin päivän vapailla jo parantuisivat :) 
Lakkauksessa käytin Thuyan valkoista nail repairia, leimaukset tein Dependin kirkkaan punaisella lakalla ja koristeeksi iskin "parit" strassit, joista osa taisi irrota viimeistään siinä vaiheessa kun juoksimme mökkiä ympäri kattiloiden kanssa osana morsiussaunaa! Onneksi tuo Mavalan pikakuivattaja kiinnittää strassit melko tiukasti. 
Tällaista tällä kertaa, postailen varmaan huomenissa kynsistä, jotka minulla polttareissa oli :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...