torstai 30. kesäkuuta 2011

Sairastuvalta päivää

Nyt saattaa olla pieni blogitauko edessä, olen tän päivän saikulla nestehukan/auringonpistoksen vuoksi enkä jaksa alkaa postailemaan kuvia kynsistä, jotka eilen tein ja poistin jo samana iltana :D en tykännyt lopputuloksesta.. Kuitenkin huomisen toivon mukaan vietän töissä ja viikonlopuksi on tiedossa sen verran ohjelmaa, etten välttämättä ehdi tänne huikkimaan.. 

Hyvää helleviikonloppua kaikille ja muistakaa te nyt juoda riittävästi! :)

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Extempore geelit!

Kuten aikaisemmin mainitsin, sain viime viikolla tilaamani geelitarvikkeet eBaysta. Tarkoituksenani oli tehdä kynnet ainakin siskolle ja äidille mutta ensin pitäisi harjoitella, ennen kuin luonnon kynnelle alan mitään väsäämään. No tänään otin äidin vinkistä vaarin ;) ja vahvistin omat kynteni geelillä sen kummemmin harjoittelematta ja ihan hyvin sujui!
En siis lisännyt tippejä tai muuten pituutta näihin, tein vain ranskalaisen manikyyrin geeleillä. Meni järki siihen että joka kynsi oli jostain päin lohjennut ja koska viikonloppuna on tiedossa paljussa lillumista, eivät parhaimmatkaan teippaukset olisi tulleet kestämään!

Tässäpä kuvia ihka ensimmäisistä geelikynsistäni.
(kannattaa klikata näitä isommiksi, blogi vääristää värejä pikkukuvissa jostain syystä)
 
Rekvisiittana tänään tullut kello, metsästin tällaista kultasepänliikkeistä ympäri Suomen yli 50€ hinnalla mutta en löytänyt mieleistäni, sitten törmäsin jälleen kerran eBayssä tähän kelloon joka kustansi vain hippusen tuosta alkuperäisestä budjetista. 


Tässä kuvassa näkyy ainut hieman epäonnistunut sormi, nimittäin peukalo. Kynsi napsahti muutama päivä sitten poikki oikein komeasti ja on kasassa kynsiliimalla. Lähtötilanne oli siis vähintäänkin vino ja epätasainen joten eipä voi geeliltäkään paljoa odottaa :)
Tämän kuvan laitoin ihan siksikin että sunnuntaina tuli vuosi täyteen siitä, kun sain tuon sormuksen sormeeni :) 
Nyt alan suunnittelemaan, mitä koristeluita näihin tekisin!

My little pink box + kuvatulva :)

Eilen kuriiri toi viime viikolla tekemäni Nail Design Euro Discount -tilaukseni, piti kuitenkin lähteä samantien yövuoroon ja ehdin vasta nyt tutkimaan tilausta tarkemmin. 
Syy koko tilauksen tekemiseen näkyy tässä

Klikkaa kuva suuremmaksi
Tadaa!
Tilasin siis vaaleanpunaisen boksin, johon saan mahtumaan mm. viime viikolla eBaystä tulleet geelitarvikkeeni! Harvaan salkkuun mahtuu uv-uuni ilman änkemistä ja siksi tilasinkin tämän heti kun näin, ettei hintakaan huimannut päätä. Uuni kulkee kätevästi pohjalla ja päälle voi laittaa irrotettavan 5-tasoisen lokerikon. Huippua! 
Boksin ostin siis täältä (suomenkieliset sivut huonosti käännettynä tässä). 
 Eiväthän ne ostokset toki tähän jääneet :D Lisäksi tilasin vielä kahta eri glitteriä, 


Sinistä "isohippuista", en nyt millään saa virallista nimeä päähäni mutta kuva puhukoon puolestaan!


sekä pinkkiä irtoglitteriä, oli aika vaikeaa kuvattavaa mutta luonnossa sen on oikein räiskyvän pinkkiä :) Hintaa näille tuli 0.95€/purkki.

Glittereiden lisäksi tilasin myös fimoja


Leikkelin jo vähän perhosesta siivuja, kivoilta näyttää :)

Löysin myös lakan, jolle on ollut ammottava aukko pakissani
 Vihreä leimauslakka, tätä voi siis käyttää Konad laattojen kanssa leimailuun. Luonnossa väri on vähän vaaleampi, saa nähdä, miltä se näyttää kynnellä!

0,95€ heräteostos, persikan makuinen huulirasva :P

Kaiken kaikkiaan olen tosi tyytyväinen kyseiseen nettikauppaan ja varmaan tilailen sieltä jatkossakin, kuriiripalvelu pelasi ainakin tällä paikkakunnalla hyvin, kuski soitti ja varmisti että olen kotona ennen kuin toimitti tilauksen. Joskus he vain käyvät oven takana ja vievät paketin sitten postiin.. Nyt lakkaamaan uusia kynsiä, saa nähdä miten paljon uutta tavaraa saan niihin ängettyä :)

Millaisia kokemuksia muilla on tuosta verkkokaupasta?

perjantai 24. kesäkuuta 2011

108 Degrees - juhannuskynnet :)

Suurin osa tutuista yrittää varmaan näillä hetkillä pystyttää telttaa järjettömässä myrskyssä ja minä postailen juttua uusimmista lakkauksista.. Valintojen maailma ;)
Tämä juhannus vietetään ihan vain kotosalla omalla porukalla, kesä tulee olemaan viikonloppujen osalta aika kiireinen ja nyt kun kerrankin on vapaa viikonloppu, ei sitä huvita lähteä kuluttamaan reissaamiseen! 
Nyt kuitenkin niihin kynsiin!

Eilen illalla väkersin kahden lampun valossa juhannuskynsiä ja vettä tuli ulkona kaatamalla. Siinä oli kesäfiilikset kaukana mutta onneksi lakka on pirteän kesäinen, saa jotain valoa tähän harmauteen!


China Glazen 108 Degrees, oi mikä ihanuus <3 Lakkasin tällä äidilleni kesävarpaat viime viikolla ja siitä asti olen halunnut kokeilla tätä itselleni mahdollisimman pian :)

Kokeiluista syntyi tällaista jälkeä

Kuvat saa jälleen klikkaamalla suuremmiksi

Tein siis aika tavallisen ranskalaisen manikyyrin pinkeillä tipeillä. 


Pohjalla käytin Lorealin valkoista helmiäislakkaa ja rajasin kärjet hopealla nail art -lakalla. Testasin myös uusia pieniä kirkkaita strasseja isompien pinkkien strassien kaverina. Ihan nätti lakkaus tuli mielestäni :)
Tosi vaikea saada lakkaus näkymään näin pilvisellä säällä, luonnossa nämä ovat kirkkaammat ja pirtsakammat.. 
Minkäs sille voi että Suomen kesä tarkoittaa vain paria kuukautta huonompia hiihtokelejä.. :)

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Make Up Store - Madeleine

Edelliset seeprakynnet kestivät ennätyksellisesti viikon ja olisivat kestäneet varmaan vielä ties miten kauan, ellei yksi kynsi olisi päättänyt lohjeta. Noh, sain hyvän syyn uusia lakat :) 
Uusiin kynsiin oli jos jonkinlaista suunnitelmaa mutta päätin laittaa vaihteeksi jotain tavanomaisempaa ja hillittyä huomista työpäivääkin ajatellen. Tosin edelliset kynnet saivat kyllä kehuja töissä mutta ei ihan joka päivä viitsi räväyttää.. :) 

Tällaiset kynnet lakkailin siis eilen

Klikkaa kuva suuremmaksi!

Lakkana siis Make Up Storen hologrammilakka Madeleine. Ostin tämän joskus maalis-huhtikuussa paikallisesta Kicksistä, hintaa oli muistaakseni siinä 16€ paikkeilla. Tähän mennessä tämä on kallein ostamani lakka ja tuskin tuon kalliimpia ostelenkaan nyt kun ulkomaalaiset nettikaupat ovat hallinnassa :) Ei pahemmin kannata ostaa täältä kolmea lakkaa sillä hintaa, jolla joistain paikoista saa jopa 9 identtistä putelia!


Tästä kuvasta näkee hyvin, miltä lakka näyttää pilvisellä säällä! :D Vähän hologrammi näkyy toki tässäkin mutta kyllä tämä lakka tarvitsee auringonpaisteen tai lampun, jotta efekti tulisi kuviinkin asti.

Tämä lakkaus ei tule kestämään puoliakaan siitä, mitä edeltäjänsä. Nyt jo saisi paikkailla muutamaa kohtaa.. Uskon sen johtuvan siitä, etten ole löytänyt päällyslakkaa, joka tämän lakan kanssa sopisi. Kaikki kokeilemani pilaavat tuon holoefektin :/ Ehdotuksia otetaan siis vastaan, jos joku onlöytänyt hyvän lakan näiden kanssa käytettäväksi! :)

Blogger teki tepposet

Jostain syystä ohjelma ei halua lisätä kuvia kirjoituksiin, joten ainakaan vielä en pääse esittelemään eilisiä lakkailujani :/ Kokeilen vielä myöhemmin, josko ongelma olisi saatu korjattua!
Jotain piristystä tuli kuitenkin postin mukana, siitä myöhemmin lisää ;)

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Cha Cha Cha -varpaat

Mustien perhoskynsien (näiden) jälkeen halusin varpaisiin jotain vähän pirteämpää väriä. Koska lempivärini on ollut jo ala-asteelta limenvihreä, ei taida tulla yllätyksenä että ensimmäinen lime lakkani pääsi koristamaan kesävarpaita :)

Lakkana käytin siis tätä
eli China Glazen Cha Cha Cha :ta.

Kynsistä vielä sen verran että pohjustin ne Thuyan valkoisella nail repairilla ja sen jälkeen laitoin kaksi kerrosta Cha Vha Cha :ta päälle. 

Lopputulos koristeluineen näyttää tältä

Kuva klikkaamalla suuremmaksi

Pelkkä vihreä lakkaus oli liian tylsä, joten leimasin Konadin laatalla m59 rusetit ja laitoin parit limet ja kirkkaat strassit vielä kaveriksi. Nämä olivat sopivan simppelit ja nopeat tehdä näin yövuoron jälkeen, jolloin ei kovin monimutkaisia koukeroita väännetä :)

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Liquid Leather zebra

Päätin eilen kokeilla pitkästä aikaa mustia kynsiä, edellinen musta lakkani vetelee viimeisiään joten lakkasin kynnet uudella China Glazen Liquid Leatherillä.


Lopputulos näytti kutakuinkin tältä. 

Ensin lakkasin pohjan valkoisella Thuyan kynnenkorjaajalla, vaikkei se ehkä ole ihan tähän tarkoitettu niin olen huomannut sen hyväksi valkoiseksi :) Päälle tein seeprakuvioinnin Konadin mustalla lakalla laatasta mm57. Tämän jälkeen lakkasin CG:n mustalla vinomanikyyrin koko komeuden päälle. Vielä hopealla nail art -lakalla viiva kuvioinnin ja mustan lakan väliin ja Konadin päällyslakka päälle. Avot!

En ymmärrä miksi lähdin tekemään koko prosessin noin nurinkurisesti, olisi ilman muuta kannattanut lakata mustalla pohja ensin niin olisi saanut tasaisempaa jälkeä.. 
Aivot eivät aina pelaa kynsilakkailuaikoihin!

torstai 16. kesäkuuta 2011

Mieletön arvonta My Dream Nails -blogissa!

Käykää ihmeessä osallistumassa arvontaan My Dream Nails-blogissa, kuten kuvasta näkyy, luvassa on tosi kivoja palkintoja! :)


Blogiin pääset tästä

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Devotion + Essie Matte About You

Ensimmäisenä TD-tilauksen lakoista testiin pääsi Devosion. 

Tämä lakka on osa China Glazen Romantique Collectionia. 
Se on violettiin vivahtava metallilakka, jossa on mieletön kiilto ja se peittää hyvin jo kahdella kerroksella, yksikin kerros riittää tilanteesta riippuen!

Halusin testata myös Essien Matte About You -mattalakkaa. Tässä tulee tällainen ennen - jälkeen kuva siitä :)

Ensin Devotion ilman mattalakkaa ja sitten mattalakan kanssa.

Pelkkä Devotionkin olisi riittänyt mutta halusin niin kovasti testata mattalakkaa, etten malttanut jättää niitä noin!
Lisäsin kynsiin vielä pari helmenpuolikasta, jotka tilasin Ihanat kynnet -verkkokaupasta. Lopputulos näytti tältä
Mamman mussukka toimi kuvausalustana

Mielestäni näistä tuli kivat, sopivan neutraalit töihin ja kestivät hyvin päivän virkistysretkellä! Äsken tosin yksi kynsi lohkesi kikkaillessani hissin oven kanssa, eipä haittaa nyt kun jonossa on 4 uutta lakkaa testattavaksi :)
Tässä kohtaa vaihdoin kuvausalustan mattoon, huomasin sen pysyvän paremmin paikoillaan ;)

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Ihan ensimmäinen Trans Design -tilaukseni!

Kuten otsikosta voi päätellä, hain äsken postista ensimmäisen Trans Design -tilaukseni :) Onneksi nykyiset lakat lähtivät rapistumaan työpäivän aikana, saan hyvällä omallatunnolla testata jotain näistä uutuuksista!

Tässä ihana viisikkoni

Eli ensimmäiset China Glazen lakkani.
Vasemmalta oikealle : Devotion, Bermuda Breakaway, 108 Degrees, Cha Cha Cha ja Liquid Leather.
Nyt iskee kyllä armoton valinnan vaikeus, mitä näistä oikein kokeilisi ensin?

Lisäksi vielä mukaan tarttuivat nämä


Käyrät pinsetit, toivottavasti näillä olisi vähän helpompi käsitellä strasseja :)

Essien Matte About You -mattalakka.

Näiden lisäksi tilasin myös tyhjän hyrrän mm. fimoja varten!
Tein tilauksen aika tarkalleen viikko sitten ja tänään se saapui postiin, joten aika nopeaa toimitusta TD:lta! :)




maanantai 13. kesäkuuta 2011

Raastinrautakynnet!

Torstaina tulin kokeilleeksi sellaista kynsikoristelua, jota en kyllä hetkeen toteuta uudestaan! 
Tilasin Ihanat kynnet -verkkokaupasta nail art -juttuja ja sain kaupanpäällisiksi violettiin vivahtavaa ohutta muovisilppua. Tälle on varmaan hienompikin nimi mutta koska sitä ei verkkokaupasta saa, enkä ole vastaavaan törmännyt, olkoon se silppua! 


Tässä kuva valmiista kynsistä. Tein siis ranskalaisen manikyyrin dippaamalla kynttä silpussa. Ajatuksen tasolla se oli hyvä idea mutta jo toisessa kynnessä alkoi kaduttaa! Koristeessa ei itsessään ollut mitään vikaa mutta parempaa jälkeä olisi saanut kun palat olisi asetellut yksitellen kynnelle, siinä taas olisi mennyt ikuisuus, sillä palojen koot vaihtelivat 1mm-1cm välillä. Nyt palat törröttivät kynnestä mihin sattuivat ja olivat aika teräviä! Vaikka painelin niitä dotting toolilla lakkaan, nousi aina jokin kulma pystyyn, lopulta n. 5 kerrosta päällyslakkaa riittivät peittämään suurimman osan terävistä piikeistä. 
  Tässä vielä lähempää kuvaa, olivat muuten tosi hankalat kuvata! Ei päässyt ihan tuo muovin heijastavuus oikeuksiinsa näissä..
Nämä kestivät kynnessä paremmin kuin kuvittelin tuolla päällyslakkamäärällä, vasta neljän tunnin pulikointi Tropiclandiassa onnistui irrottamaan silput toisistaan :)

tiistai 7. kesäkuuta 2011

Orangemania

Kuten jo aikaisemmin kerroin, teki koiran punkkisuoja tepposet ja sain tehdä uudet kynnet ranskisten tilalle. Nyt halusin testata Helsingistä mukaan tarttunutta Models Own Orangeade -lakkaa, joka on kyllä niin herkullinen tapaus <3 En kuitenkaan halunnut laittaa sitä koko kynnelle vaan kehittelin siitä tällaiset:


Tadaa!
Eli keltaoranssit tipit parilla strassilla. Kokeilin ensimmäistä kertaa omalle kynnelle sienellä töpöttelyä ja sujui kyllä paremmin kuin swatchkynnelle! 
Pohjalle laitoin Thuyan proteiinikovettajan, sitten kaksi kerrosta Lumenen Natural code Be happya ja eikun töpöttelemään! Alle laitoin Wild and Crazyn Twilightia ja toisen kerroksen Orangeadea (vitsi mikä sanahirviö!) Lopuksi päällyslakka ja kaksi eBayn strassia joka kynteen.
Tykkään näistäkin aika paljon, kivan raikkaat noiden edellisten ranskalaisten jälkeen! 
Saatan lisätä vielä myöhemmin lähikuvaa näistä jos pääsen järkkärin kanssa yksimielisyyteen!

Arvonta Colouring my life -blogissa! :)

Käykäähän muutkin osallistumassa arvontaan täällä :)


Mattapinta vasten tahtoaan..

Koiran punkkikarkoite teki kynsistä mattapintaiset ja irrotti osan strasseista joten parin tunnin päästä 
on luvassa uudet kynnet :D
Muuten annan kyllä kiitokset tälle lakkaukselle, kestivät hyvin valmistujaispippaloissa ja sunnuntain onkireissustakaan eivät olleet moksiskaan! Testailen erilaisia ranskalaisyhdistelmiä nyt kaverin häitä silmällä pitäen, sillä saan tehdä morsiamelle kynnet suurta päivää varten :) Niistäkin varmasti juttua tuonnempana..
Tilailin eilen kynsijuttuja oikein urakalla niin Suomesta kuin ulkomailtakin, josko saisin niistäkin postausta aikaiseksi tuonnempana.. Eihän tässä ole muutakaan tekemistä (paitsi harjoitteluraportti ja oppari) :P

lauantai 4. kesäkuuta 2011

Ranskikset valmistujaisiin

Eilen tekaisin peruskynnet tämän päivän valmistujaisia ajatellen.
Edellisten lakkojen poisto ei tosin sujunut ihan ongelmitta, H&M:n lakka jätti kynnet siniseksi vaikka miten niitä hinkkasi, onneksi lopulta lämmin vesi ja harjaus poistivat värin lähes täysin. Empä ole tuollaiseen ongelmaan ennen törmännyt varsinkaan aluslakan kanssa! Mutta nyt näihin nykyisiin kynsiin, jotka ovat paljon enemmän omaa tyyliäni kuin edeltäjänsä :)

Tein siis tavallisen ranskalaisen manikyyrin Trindin French white -valkoisella ja Lorealin pastel top coatilla. Tuo Lorealin lakka on perushyvä manikyyrilakka mutta pakkauksessa mukana olleesta valkoisesta lakasta en pidä sitten yhtään, siksi tässäkin käytin Trindin lakkaa. Lorealin lakassa on erikoissivellin, jota en saa käyttää vähääkään ja värikin on liian valkoinen, yksi turha lakka pakissa pyörimässä! murr

Koristelut tein jälleen kerran Konadilla, kukkakuvio on laatasta m51, leimaamiseen käytin Adenin mustaa lakkaa. Se ei leimatessa ole ihan niin sysimusta kuin Konadin oma lakka ja sopii siksi mielestäni tähän hommaan hyvin :) Päälle laitoin vielä parit eBaystä tilaamani strassit ja Sally Hansenin Maximum growth -päällyslakan, joka toimitti tässä myös aluslakan virkaa.
Tuossa vielä kuvat lakoista, kuten näkyy, järkkärin käyttö vaatii vielä treeniä mutta onneksi on tuo avokki, joka hallitsee kuvauksen paremmin :)

torstai 2. kesäkuuta 2011

Perhosvarpaat

Nyt ymmärrän bloggaajia, jotka tuskailevat otsikoinnin kanssa, vasta toinen päivitys ja nyt jo ontuu :D mutta juu, asiaan! Tässä joitain kuvia varpaista, joista eilen jo mainitsin.


Pohjalle levitin perusmustan lakan (etiketti liian kulunut, jotta nimen tunnistaisi), siihen päälle tein verkkokuviot Konadin laatasta m57 H&M:n U must have this -lakalla. Kuten jo eilen hehkutin, se sopii hyvin leimaamiseen! Sitten lisäsin kerroksen glitterlakkaa, jonka olisi varmaan kannattanut jättää lisäämättä. Se nimittäin piilotti verkkokuviota enemmän, kuin olisin halunnut.. 
Lopuksi tein vielä parit perhoset Konadin valkoisella lakalla, laatta oli m21. Nyt kun leimaaminen on alkanut sujua, huvittaisi sitä käyttää ihan joka lakkauksessa ja suurimmassa osassa käytänkin, sillä vapaan käden nail art -koristelut eivät onnistu kovin hyvin.. Ainakaan vielä!

 


Tässä vielä lähikuva lakkauksesta
Lähikuvassa paljastuu harmillinen juttu, nimittäin Konadin koko kynnen kuviot eivät riitä isovarpaan kynteen, kuten eivät riitä sormieni kynsiinkään. Tein leimauksen sitten useammassa erässä ja jälki on sen mukaista, onneksi harvat kuitenkaan tiiraavat varpaitani näin läheltä :)

Loppukevennyksen tarjoaa mamman mussukka, jolla oli vaikeuksia hyväksyä että hänen peittoaan käytetään kuvausrekvisiittana..

Blogin avajaiskynnet :)

Blogin ekoina kynsinä saavat esiintyä yhdet erikoisimmista kynsistäni hetkeen! Näihin tuli vähän liikaa kaikkea mutta koska tarkoituskin oli vain kokeilla uutta H&M "U must have this" -lakkaa, saavat nämä kelvata nyt ainakin huomiseen asti :)

Tässä vielä kuva kynsistä, parempia kuvia voin lisäillä vielä myöhemmin, näin myöhään ei valo oikein enää riittänyt kunnon kuviin (klo 0:22)..

Eli pohjalla H&M:n U must have this, joka peitti jo toisella kerroksella hyvin, yksikin kerros olisi varmaan riittänyt! Seuraavaksi tein vinon manikyyrin mustalla halppislakalla (joka joutaisi jo roskikseen!), päälle vielä lisäsin glitteriä ja tein Konadin valkoisella kuviot m57 levyltä. Päälle vielä kerros glitterlakkaa ja överikynnet olivat valmiit!

Tässä vielä yksi päivänvalossassa otettu kuva.

Nämä tosiaan eivät ole sitä ominta tyyliäni mutta tulipa ainakin lakka testattua, se muuten toimii hyvin myös konad-kuvioiden teossa. Tein eilen sillä varpaisiin kesäkynnet, joista voin laittaa kuvia myöhemmin :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...